icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Publieksprijs bij MHM Jeugdfestival

Publieksprijs bij MHM Jeugdfestival

Na een succesvolle generale repetitie waren we helemaal klaar voor het MHM Jeugdfestival op zaterdag 22 juni 2024. Dit is een jeugdfestival waar jeugdkorpsen hun shows laten zien in Hoofddorp. 

's Ochtends om kwart voor 8 gingen we verzamelen om te wachten op de bus. Toen de bus aankwam bleek de buschauffeur ziek te zijn, gelukkig konden we terugvallen op onze dirigent Sander Snip zodat hij ons naar Hoofddorp kon brengen. Toen we daar aankwamen moesten we meteen omkleden en inspelen. Na het inspelen hebben we nog een paar minuten gewacht en na de yell gingen we meteen opstellen. Om half één hebben we de show gedraaid die erg goed ging. Het publiek was erg enthousiast en er werd hard geapplaudisseerd. Wij zaten in de Runner Up klasse, met nog drie andere korpsen.

Daarna hebben we een hele tijd kunnen kijken naar de andere jeugdkorpsen die ook hun show opvoerden. Om half vijf moesten wij weer klaar staan voor de finale. Bij de finale kwamen als eerste de korpsen van de Runners Up Klasse naar voren. Ik mocht dus ook naar voren komen samen met een andere tambour-maître van 5 jaar oud. Daar mocht ik de publieksprijs en de deelnemers prijs in ontvangst nemen.

Aan het eind kregen de korpsen van de andere klassen nog hun punten en mochten we van het veld marcheren met het nummer This Love. Doordat een ander korps heel erg dicht op ons stond, dachten de andere korpsen dat wij daar bij hoorden. Mijn rol als tambour-maître ging daardoor een beetje verloren en ben ik maar door één ander korps gegroet.

Nadat de finale afgelopen was, zijn we snel weer omgekleed en naar de bus gelopen voor een leuke busrit naar huis. Zo hebben we een hele mooie dag afgesloten.

Groetjes,
Sander Terpstra


Contactgegevens

Jeugdkorps Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons